Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1579)

Centrala termica Saunier Duval Themafast Condens MA 31-CS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5598 lei Lei
Brand
SAUNIER DUVAL
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Daca doriti o centrala cu functii care sa va ajute sa economisiti, ati ajuns in locul potrivit.

ThemaFast Condens functioneaza silentios in fundal datorita dimensiunii sale compacte si designului elegant.

Totodata stiti ca este acolo pentru dvs.

Nu este doar economic din perspectiva consumului, ci necesita si foarte putin spatiu: este suficient doar un mic colt in baie, bucatarie, pivnita sau camara.

O persoana este la dus, alta la baie - si tot nu apar socurile cauzate de jeturi de apa rece

Recipientul integrat de apa calda mentine constant trei litri de apa calda pregatiti de utilizare.

Cand porniti apa calda, ThemaFast Condens foloseste apa din acel recipient ca un fel de tampon, pentru a castiga timp pentru a incalzi rapid mai multa apa.

Nu veti sesiza fluctuatii de temperatura la robinete datorita tehnologiei MicroFast. Cand ati terminat cu apa calda, aparatul reumple recipientul de apa integrat de trei litri, pregatit pentru data viitoare.

Apoi instalatia comuta in modul eco. Aceasta inseamna MicroFast: apa calda la cerere, furnizata la toate robinetele in uz, fara ca consumul de gaz sa atinga cote enorme.

ThemaFast Condens gestioneaza bine caracteristicile fluctuante ale gazului.

Nu este nevoie sa apelati la un instalator pentru a regla aparatul. Noile centrale murale de la Saunier Duval se ajusteaza automat la calitatea curenta a gazului si la tipul de gaz: tehnologia FlameFit adapteaza combustia pentru a se potrivi amestecului de gaze.

Aceasta inseamna ca gazul este utilizat in mod optim si ca gazele de ardere sunt reduse.

Atat de mult incat trebuie sa apelati mai rar la specialisti. Asadar, FlameFit aduce beneficii si pentru mediu.

Distractia cu apa calda nu se opreste, chiar si in cazul unei pauze rapide pentru sapunire

ThemaFast Condens asigura distractia extinsa la dus, cu functia SmartShower. Acesta asigura pastrarea temperaturii dorite, chiar si atunci cand apa este oprita timp de pana la trei minute.

Asadar, va puteti aloca timpul dorit pentru aplicarea produselor de baie si apoi sa va bucurati de apa calda cand deschideti din nou robinetul.

Datorita SmartShower, nu veti risipi apa calda.

Au trecut vremurile in care lasati apa sa curga doar pentru a pastra temperatura potrivita.

Confortul de apa calda ar trebui sa fie ridicat, iar consumul de energie scazut.

Tehnologia de condensare extrem de eficienta a aparatului permite un consum economic de gaz: puteti economisi pana la 30% gaz, comparativ cu o centrala termica pe gaz veche.

ThemaFast Condens are un rating de eficienta energetica A. Puteti obtine chiar si un rating A+ pentru acest aparat, adaugand termostatul nostru de camera MiSet si un senzor exterior.

Asadar, reprezinta o alegere buna: benefica pentru bugetul gospodariei si benefica pentru rezervele de combustibili fosili.

MiGo va duce sistemul de incalzirea in mediul online

Stiati ca puteti controla ThemaFast Condens de oriunde? MiSet si MiGo fac acest control de la distanta posibil: trebuie doar sa comandati modulul MiSet de la noi si sa il conectati extern la centrala dvs. printr-un sistem de tip plug-and-play.

Apoi instalati aplicatia MiGo pe smartphone sau tableta. MiGo este gratuita si disponibila pentru Android si Apple iOS.

Aplicatia comunica cu centrala dvs. prin MiSet, ceea ce face foarte usoara vizualizarea consumului, reglarea temperaturii de incalzire sau a apei sau comutarea sistemului de incalzire in modul eco.

Interfata de utilizare a aplicatiei functioneaza, de asemenea, exact in acelasi mod precum panoul de control al aparatului, asa ca, daca cunoasteti o singura interfata, le cunoasteti pe toate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura