Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1583)

Centrala termica Saunier Duval IsoTwin Condens T 26

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7147 lei Lei
Brand
SAUNIER DUVAL
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Centrala termica cu condensare si acumulare Saunier Duval IsoTwin Condens T T 26-CS/1.

Cu IsoTwin Condens, obtineti o unitate pentru incalzire si producer acm care gandeste singur. Descoperiti aici cum aceasta noua centrala aduce un confort maxim de apa calda si economii optime sub un singur acoperis.

Datorita tehnologiei brevetate IsoDyn3, IsoTwin Condens asigura un confort maxim de apa calda menajera, combinat cu cel mai mic consum posibil de gaz. Centrala isi aminteste cand si cat de multa apa calda este utilizata in gospodarie. Este un aparat care invata! Stocheaza perioade de timp pentru cerere sporita si redusa. In perioadele de varf, IsoTwin Condens functioneaza la capacitate maxima si furnizeaza apa calda suficienta pentru toata lumea. Daca cererea este mica sau inexistenta, centrala trece in modul economic sau se opreste complet. Acest aspect aduce un nou nivel de confort acasa, maximizand alimentarea cu apa calda si reducand in acelasi timp consumul de gaz..

42 litri apa calda

IsoTwin Condens dispune de 2 recipiente de apa calda integrate, fiecare cu o capacitate de 21 de litri. Astfel, furnizeaza 200 de litri de apa la temperatura de 40C

in decurs de 10 minute, fara probleme sau fluctuatii. Prin functia sa de incalzire inteligenta, cu economie de energie, centrala isi incalzeste boilerele doar atunci cand este nevoie. Confort maxim intr-un pachet dublu.

Aparat usor de utilizat

Panoul de control este la fel de simplu si intuitiv ca un smartphone. Va spune clar care este consumul dvs., de exemplu, la ce temperatura este apa sau cand data urmatoarei revizii. Controlerul MiSet, care poate fi instalat suplimentar in casa, are acelasi panou de control, astfel incat sa puteti gasi toate functiile si informatiile foarte rapid. Cu ajutorul aplicatiei MiGo controlati temperatura casei dvs. de oriunde. In plus, reduceti drastic ciclurile de pornire / oprire a centralei, permitandu-va astfel sa economisiti gaz si electricitate si sa prelungiti durata de viata a aparatului.

IsoTwin Condens se descurca bine cu calitatea fluctuanta a gazului

Noile centrale murale Saunier Duval va fac viata mai usoara. Daca tipul de gaz se schimba, unitatea nu trebuie reajustata. Acest aspect se datoreaza faptului ca IsoTwin Condens se ajusteaza automat la calitatea gazului. Aceasta tehnologie adapteaza in mod ideal combustia la amestecul de gaze. FlameFit furnizeaza performante mai bune, folosind aceeasi cantitate de gaz, protejand in acelasi tima, mediul inconjuratior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura