Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 14 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1579)

Centrala termica Vaillant VU 30 CS/1-5 (doar incalzire)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6420 lei Lei
Brand
VAILLANT
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
In loc de o solutie de incalzire pe termen scurt, cautati un sistem de incredere care functioneaza pe termen lung? Cu ajutorul noii noastre centrale cu condensare pe gaz ecoTEC plus, luati o decizie pentru viitor. Calitatea dovedita garanteaza o durata indelungata, in timp ce functiile inovatoare cresc eficienta. Ambii factori contribuie la reducerea considerabila a costurilor dvs.

Fii pregatit pentru calitatea fluctuanta a gazelor

Datorita noii functii de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problema. Centrala recunoaste singura calitatea fluctuanta a gazului si functioneaza intotdeauna la eficienta maxima. La fel va fi si in viitor!

Imbunatateste sistemul cu energii regenerabile

Noua ecoTEC plus ofera o solutie de incalzire durabila. In special impreuna cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, va puteti configura sistemul de incalzire in mod optim - si astfel puteti economisi atat energia, cat si costurile de incalzire. Datorita noului asistent de instalare integrat al controlerului, va asigurati ca centrala functioneaza intotdeauna cu eficienta maxima, oferindu-va confort optim. Pentru mai multa sustenabilitate, puteti extinde cu diferite sisteme, cum ar fi energiile regenerabile. Limbajul lor comun eBUS faciliteaza instalarea.

Control de la distanta pentru o eficienta sporita - plug-and-play

Exista doar cativa pasi inainte ca noul dvs. sistem de incalzire sa poata fi controlat de oriunde. Aproape fara niciun efort de instalare sau cunostinte de specialitate, va puteti conecta noua centrala cu modulul de internet sensoNET si aplicatia MyVaillant pentru a o gestiona chiar si in drum spre casa. Aceasta optiune nu este numai convenabila, este, de asemenea, durabila, deoarece centrala functioneaza numai atunci cand aveti nevoie cu adevarat.

Monitorizarea optima a incalzirii

Va place sa aveti controlul total cand vine vorba de consumul de energie? In special, in combinatie cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, va puteti controla complet centrala termica. Datorita noii interfete cu elemente tactile, monitorizarea functionarii centralei devine mai convenabila ca niciodata. Bucurati-va de designul nostru contemporan si de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitiva si fara probleme.

ecoTEC plus

VU 30CS / 15

Intervalul nominal al puterii de incalzire la 50/30C, G20 3.9 33.3

Intervalul nominal al puterii de incalzire la 50/30C, G31 8.4 33.3

Presiunea maxima de lucru, incalzire (bar) 3

Dimensiune (h/l/a) 720 x 440 x 348

Greutate, neambalat (kg) 36.0

Racord incalzire (debit si retur) G 3 / 4

Clasa de eficienta energetica, incalzire A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura