Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1598)

Boiler electric Ariston Andris RS 30 EU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

492 lei Lei
Brand
Ariston
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Boiler electric Ariston Andris RS 30 EU

Boilerul electric Andris RS 30 EU 30 litri are o capacitate de 30 litri, are un design nou premium, dimensiuni reduse, este destinat incalzirii apei menajere si se instaleaza deasupra chiuvetei.

Prezentare generala boiler electric Andris RS 30 EU 30 litri

Acest boiler este dotat cu un nou element din cupru care ofera apei o protectie anti-coroziva mult mai buna decat vechiul element de incalzire din otel AISI. Acest element de incalzire asigura un nivel foarte ridicat de igiena si puritatea apei pe fiecare element datorita compozitiei din cupru cupru commercial pur.

O noua caracteristica a acestui boiler este dotarea cu o flansa cu patru suruburi care permite o mult mai usoara intretinere si reparare si care ofera o mai buna robustete si durabilitate in comparatie cu flansa autoclavica.

Displayul smart al acestui boiler permite reglarea cu usurinta a temperaturii in functie de nevoi (pozitionarea butonului in E reprezinta optimziarea confortului si a economiei de energie si are un led iluminat care arata cand ciclul de incalzire este in curs. Utilizarea acestui boiler este una usoara datorita controlului frontal.

Date tehnice boiler electric Andris RS 30 EU 30 litri

Capacitate: 30 litri

Putere : pana la 1,5 KW

Dimensiuni ( latime x adancime x inaltime): 447 x 389 x 476 mm

Protectie IPX1

Alimentare electrica: 220 V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura