Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1584)

Boiler electric Ariston Velis Wi-Fi 80L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1698 lei Lei
Brand
ARISTON
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Boiler electric Ariston Velis WiFi 80

Sistem de incalzire rapida cu un design italian inegalabil. Tehnologia cu doua rezervoare incalzeste mai repede apa si functia Eco Evo memoreaza obiceiurile zilnice ale utilizatorilor. Control de la distanta si economie suplimentara prin utilizarea aplicatiei Aqua Ariston Net.

Aqua Ariston Net - Conectare inteligenta

Aplicatia Aqua Ariston Net iti permite sa te conectezi la modelele Velis WiFi de oriunde te-ai afla, asigurand un confort maxim si o economie de energie electrica de pana la 25%. Indiferent de ora, acasa te asteapta un dus fierbinte deja pregatit, pentru un moment de relaxare dupa o zi lunga.

Afisaj tactil Blue Tech

Afisajul tactil inteligent Blue Tech furnizeaza informatii cu privire la o multitudine de informatii.

Numarul de dusuri disponibile

Velis Evo Plus si Velis Evo Plus Wi-Fi sunt primele incalzitoare de apa plate ce afiseaza pe ecran in mod clar numarul de dusuri disponibile.

Timpul de asteptare

Incalzitorul te informeaza asupra timpului de asteptare pana la urmatorul dus. Acesta este afisat intotdeauna pe ecran.

Programare zilnica

Prin intermediul interfetei de afisare, poti programa cu usurinta si precizie urmatorul moment la care doresti sa ai apa calda pregatita, precum si temperatura acesteia. Se pot programa pana la doua momente diferite pe zi.

Design italian pentru integrare inteligenta

Velis Evo Plus Wifi combina perfect finisajele metalice cu linii fine, pentru a te bucura si in baie de eleganta unui design italian, usor de integrat vizual in decor.

Confort tau, garantat

Velis WIFI este gama Ariston de incalzitoare electrice de apa cu forma plata, ce combina toate elementele de apa cu forma plata, ce combina toate elementele menite sa iti asigure un nivel maxim de confort de la designul cu adevarat deosebit pana la performante superioare, functii inteligente si durabilitate sporita. In plus, pachetul de functii si sisteme ABS cu care este dotat asigura atat siguranta ta cat si a incalzitorului.

Tehnologia cu doua rezervoare, pentru un confort dublu

Sistemul inovator cu doua rezervoare, specific modelelor din gama Velis, asigura o incalzire mai rapida a apei. Fiecare rezervor este dotat cu un element individual de incalzire si deci poate functiona independent, astfel incat sa ai intotdeauna la dispozitie apa calda necesara.

Flexibilitate sporita pentru integrare in orice spatiu disponibil

Avand doar 27 cm adancime si posibilitatea de a fi montat pe vertical sau pe orizontala, gama Velis Evo iti ofera o flexibilitate deosebita in gasirea locului potrivit pentru incalzitorul de apa si integrarea acestuia in spatii limitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura