Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1579)

Boiler termoelectric Ariston Pro R 200 VTS EU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ariston
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Boiler termoelectric Ariston Pro R 200 VTS EU

Boilerul termo- electric Pro R Thermo 200 VTS are o capacitate de 200 litri si poate prepara apa calda fie cu ajutorul rezistentei electrice, fie cu ajutorul serpentinei incorporate pe partea stanga a loilerului ce se leaga la o centrala termica.

Prezentare generala - Boiler electric Pro R Thermo 200 VTS

Boilerul termo-electric Pro R Thermo 200 litri are un design eficient si compact ce ofera posibilitati multiple de amplasare in spatii inguste. Utilizarea Boilerului termo-electric Pro R Thermo 200 litri este foarte simpla si datorita eficientei sale poate sa incalzeasca o cantitate mare de apa. Boilerul termo-electric Pro R Thermo 200 litri oferit de producatorul italian, beneficiaza de o izolatie foarte groasa de spuma poliuretanica fara CFC (clor-fluor-carburi) ce asigura o izolatie excelenta cu pierderi minime de caldura si implicit costuri reduse de energiei electrica. Acest Boiler termo-electric Pro R Thermo 200 litri este fabricat din otel emailat cu titan (testat in prealabil la 16 bari) ce ofera o rezistenta sporita la apa dura si impiedica depunerile de calcar. Protectia prin emailare cu titan ofera acestui Boiler termo-electric Pro R Thermo 200 litri o durata de viata mult mai lunga fata de boilerele clasice. In plus, acest Boiler termo-electric Pro R Thermo 200 litri dispune de tehnologia Nanomix; aceasta tehnologie nu permite ca apa rece care patrunde sa o raceasca brusc pe cea calda, din interior. Multumita acestei tehnologii, in momentul in care intra apa rece, temperatura interna este pastrata la o valoare mai ridicata, evitand astfel ca incalzitorul sa porneasca atunci cand nu este necesar.

Boilerul termo-electric Pro R Thermo 200 litri are capacitatetea de preparare ACM fie prin rezistenta electrica, fie prin serpentina incorporata ce poate fi conectata la o centrala termica; Termostat cu supapa de siguranta bipolara; Termometru imbunatatit; Supapa hidraulica de siguranta a boilerului electric este testata la o presiune de 8 bari; Anod de magneziu supradimensionat pentru protectie suplimentara; Izolatie marita de poliuretan - deosebit de eficienta cu pierderi termice minime; Produs testat conform celor mai inalte standarde de calitate europene; Reglaj extern al temperaturii; Pentru a beneficia de acest Boiler termo-electric Pro R Thermo 200 litri pe o durata mare de timp va recomandam sa folositi la instalarea acestui boiler un filtru Y si un filtru magnetic anticalcar. Filtrul Y are rol de a opri impuritatile, particulele mari de mizerie ce se gasesc in apa rece care intra in boiler si care pot defecta sau altera performantele produsului. Filtrul magnetic anticalcar are rol important in protejarea rezistentei electrice a acestui Boiler termo-electric Pro R Thermo 200 litri la depunerile de calcar. Depunerile de calcar distrug rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului electric. Depunerile de calcar nu fac obiectul Garantiei la nici un boiler electric indiferent de producator.

Date tehnice Boiler electric Pro R Thermo 200 litri

Capacitate: 200 litri

Presiune maxima de lucru: 8 bar

Temp maxima de lucru boiler electric: 75 C

Tip montare boiler: vertical

Putere electrica: 2 kW

Tensiune de alimentare: 230 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura