Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1581)

Boiler termoelectric Ferroli Power Termo 80L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

898 lei Lei
Brand
FERROLI
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Power Thermo 80V, 1500 W, 80 l, 0.8 Mpa, Alb

Boilerele termoelectrice PowerTermo sunt echipate cu doua surse de incalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorita.

In afara de rezistenta electrica de 1,5kW, exista posibilitatea de utilizare a transferului de caldura de la agentul termic care circula in interior si serpentina de otel portelanat, care este racordata la sistemul de incalzire al imobilului.

Sistemul combinat de incalzire (rezistenta electrica + serpentina) reprezinta modul cel mai rapid de a obtine temperatura dorita a apei, pentru ca cele doua surse de incalzire, lucrand impreuna, realizeaza aceasta functie.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune si cu un termostat pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari confera produsului, de asemenea, o durata indelungata de viata, asigurand protectia la coroziune.

Garantie generala a produsului
Anod cu concentratie mare de magneziu
Izolatie cu spuma poliuretanica de inalta denistate
Componente reciclabile

Dimensiuni compacte
Grup de incalzire montat pe flansa cu 5 suruburi
Protectie electrica clasificare superioara IP24
Lampa pilot indicator pornit/oprit

Robust carcasa exterioara din otel vopsita in camp electrostatic cu pulberi expoxidice

Termostat protectie supraincalzire cu dubla siguranta si supapa de siguranta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura