Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1583)

Boiler termoelectric Ferroli Calypso 80 VEMT/RE, 80 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

905 lei Lei
Brand
FERROLI
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Boiler electric Ferroli Calypso 80 VEMT/RE echipat cu doua surse de incalzire pentru a obtine apa calda la temperatura dorita de utilizator.

Ferroli Calypso este un boiler termoelectric echipat cu doua surse de incalzire (rezistenta electrica + serpentina).

Sistemul combinat de incalzire reprezinta modul cel mai rapid de a obtine temperatura dorita a apei, pentru ca cele doua surse de incalzire, lucrand impreuna, realizeaza aceasta functie. Sistemul combinat de incalzire (rezistenta electrica + serpentina de incalzire) reprezinta modalitatea cea mai economica, sigura si rapida pentru a obtine temperatura dorita de beneficiar.

In afara de rezistenta electrica de 1,5 kW, boilerul termoelectric tip FERROLI CALYPSO VEMT/RE este dotat si cu o serpentina de incalzire confectionata din teava de otel emailat, care se racordeaza la instalatia de incalzire existenta in imobil. Agentul termic din instalatia de incalzire circula prin interiorul serpentinei de incalzire si incalzeste apa la temperatura dorita de beneficiar.

Avantaje Boiler Electric Ferroli Calypso 80 VEMT/RE

Boilerul dispune de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune si cu un termostat pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica.

Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari confera produsului, de asemenea, o durata indelungata de viata, asigurand protectia la coroziune.

In afara de rezistenta electrica de 1.5 kW, exista posibilitatea de utilizare a transferului de caldura de la agentul termic care circula in interior si serpentina de otel portelanat, care este racordata la sistemul de incalzire al imobilului.

Caracteristici Boiler Electric Ferroli Calypso 80 VEMT/RE:

Sistemele de siguranta si de administrare al activitatii unui astfel de boiler sunt foarte importante, lucru ce a dus la echiparea acestui Ferroli Calypso cu un sistem foarte performant de siguranta care pe de o parte asigura protectia la supraincalzire, iar de cealalta parte are grija ca boilerul sa nu intre intr-o stare de suprapresiune. Mai mult decat atat, un Boiler termoelectric Ferroli Calypso VEMT 80 VEMT/RE vine si cu un termostat special care va ajuta boilerul sa se opreasca automat odata ce temperatura dorita a fost atinsa.

Schema conectare Boiler Electric Ferroli Calypso 80 VEMT/RE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura