Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1581)

Boiler electric Ariston Lydos Plus 50L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

819 lei Lei
Brand
ARISTON
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Boiler electric Ariston Lydos Plus 50L, 1800 W, programare saptamanala, rezervor emailat cu Titan

Descopera dusurile lungi, performanta de lunga durata si confortul maxim. Proiectat de Umberto Palermo si fabricat in Italia din materiale de inalta calitate, Ariston Lydos Plus este gata sa furnizeze mai multa apa calda decat incalzitoarele standard de apa cu acelasi volum, intotdeauna eficient si rapid.

Interfata intuitiva

Afisajul cu tehnologie avansata, amplasat in partea frontala a produsului este asemanator cu un smartphone si permite o interactiune usoara si fleunta, precum si un control simplu al temperaturii.

Tehnologia WaterPlus - Bucura-te de confortul unui dus fierbinte suplimentar

Tehnologia revolutionara WaterPlus mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului, reducand astfel amestecarea acesteia cu apa calda acumulata. Acest lucru asigura cu pana la 16%* mai multa apa calda disponibila, ceea ce iti permite sa beneficiezi in orice moment de confortul unui dus fierbinte suplimentar. * Valoare maxima estimata in functie de model. Comparatia a fost efectuata utilizand rezultatele testului V40 la temperatura maxima de functionare dintre produsele actuale ATG si noile produse ATG echipate cu tehnologia WaterPlus.

Functia ECO Evo

Functia inovatoare Eco Evo actionata de CoreTECH memoreaza obiceiurile tale zilnice, pentru a furniza apa calda doar atunci cand ai nevoie, economisind pana la 14% din consumul de energie electrica.

Design italian - O capodopera la tine acasa

O creatie moderna si captivanta a designerului italian Umberto Palermo. Proiectate si produse in Italia cu materiale de foarte buna calitate, modelele Lydos vor reprezenta un element de design interior unic pentru casa ta. Forma rotunjita, finisaje estetice elegante si fara suruburi vizibile. La acestea se adauga materiale noi pentru o performanta imbunatatita.

Confort complet

1. Programare saptamanala cu pana la doua cicluri de incalzire pe zi.

2. Pictograma Dus pregatit ce indica numarul de dusuri disponibile.

3. Vizualizarea timpului de incalzire ramas pana la atingerea temperaturii stabilite.

4. Mod vacanta pentru economisirea energiei in timpul perioadelor lungi de absenta.

Sistem de siguranta absoluta ce mentine buna functionare a produsului.

Tehnologia TitanShield

Prioritatea Ariston a fost intotdeauna dezvoltarea de produse durabile. Tehnologia Titanshield, specifica Ariston, garanteaza o durata lunga de viata a produselor si mentinerea performantelor de top in timp. Suprafata interioara a incalzitoarelor din gama Lydos este prevazuta cu o dubla protectie impotriva coroziunii datorita proprietatilor naturale ale titanului combinate cu un anod de magneziu de mari dimensiuni. Bariera minerala impotriva calcarului. Datorita proprietatilor sale unice, titanul produce in mod natural o pelicula de dioxid care previne formarea calcarului pe suprafata interioara a rezervorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura