Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1583)

Centrala termica Vaillant VUW 286/7-2 Ecotec Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4723 lei Lei
Brand
VAILLANT
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Centrala termica in condensatie Vaillant ecoTEC Pure VUW 286/7-2este recomandata pentru suprafete de pana la 220 mp a locuintei. Pur si simplu ideal! Vaillant ecoTEC pure VUW 286/7-2 ofera tot ce ati putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menjera: calitate inalta, tehnologie de ultima generatie si robustete.

Avantaje:

-suprafata de incalzire acoperita depana la 220 mp

-debit stabilde apa calda pentru dus sau baie

-schimbator de caldura eficient, brevetat cu design propriu marca Vaillant, ce are ca efect un consum mai redus de gaz

Aceasta centrala termica beneficiaza de Programul Garantie extinsa de la Vaillant.

Pachetul contine:

- Centrala termica Vaillant ecoTEC Pure VUW 286/7-2 24.8 kW

- Kit evacuare

Peste 140 de ani de experienta germana. Totul intr-o singura centrala termica cu tehnica condensarii.La un pret corect. Pur si simplu ce aveati nevoie! Toate functiile importante sunt puse la dispozitie decentrala termica ecoTEC pure. In plus, solutiile noastre optionale pot fi adaugate sistemului dvs. de incalzire pentru confort suplimentar de la termostate simple de camera pana la componente pentru sisteme complexe precum automatizari.

Mai mult confort de la o centrala termica

Multumita functiei de preincalzire Aqua-Comfort-System, ecoTEC pure poate oferi apa calda menajera cu un debit stabil de apa calda pentru dus sau baie. Fara timp deasteptare si cu consum redus de apa. Iar functia Aqua-Power-Plus poate creste eficienta cu pana la 21%.

Schimbator primar de caldura distinct: esenta centralelor Vaillant

Calitatea si eficienta Vaillant este marcata de schimbatorul primar de caldura cu design propriu, utilizat pentru prima data in 1995 si constant imbunatatit pana in prezent. Iar cele peste 6.000.000 de echipamente ce il utilizeaza instalate in peste 60 de tari sunt dovada validitatii si eficientei sale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura