Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 14 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1585)

Centrale termice Ariston Cares Premium 24 FF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2990 lei Lei
Brand
ARISTON
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Centrala termica Cares Premium 24 EU 24 KW

Noua centrala termica Cares Premium 24 EU 24 KW are un design modern, foloseste tehnologia condensarii si va ofera avantaje reale din punct de vedere al confortului si al consumului de gaz. Aceasta va poate aduce economii de combustibil de pana la 35% fata de o centrala clasica.

Modelul CARES PREMIUM 24 EU 24 KW este gandit special pentru apartamente. Are dimensiuni reduse, este usor de utilizat, eficienta in utilizare si va ajuta la economii importante. Prin tehnologia condensarii se asigura un confort maxim cu un consum minim, garantand in acelasi timp recuperarea investitiei suplimentare

Acest tip de echipamnet adauga un plus de valoare locuinte dumneavoastra, deoarece respecta tendinta actuala de scadere a impactului asupra mediului inconjurator.

Prezentare generala Centrala termica CARES PREMIUM 24 EU 24 KW

Centrala termica CARES PREMIUM 24 EU 24 KW este echipata cu un schimbator de caldura din aliaj de aluminiu, conceput special pentru recuperarea caldurii sensibile si a caldurii latente din gazele de ardere.

Noua centrala termica CARES PREMIUM 24 EU 24 KW dispune de placa electronica noua si de un nou display LCD proiectat pentru maximizarea usurintei in utilizare, permitand navigarea facila si controlul complet asupra tuturor parametrilor de lucru ai centralei.

Centrala termica CARES PREMIUM 24 EU 24 KW are o rezistenta extrem de ridicata la conditii dificile de functionare pentru o perioada foarte lunga de timp. Aceasta centrala a fost testata in conditii de functionare maxima timp de 11000, in cele mai dificile conditii, pentru a asigura fiabilitate mai mare in timp si un nivel desavarsit de confort.

Dispunerea componentelor interne a fost complet reproiectata, facand instalarea si intretinerea centralei mult mai usoara, rapida, reducand astfel costurile de intretinere.

Ventilatorul modulant confera un amestec ideal gaz/aer pentru o ardere eficienta, cu o emisie scazuta de dioxid de carbon.

Pompa modulanta isi optimizeaza functionarea in functie de necesar, ceea ce reduce substantial consumul de energie electrica ( pana la 400 kWh/an ).

Multumita unui cuplu ridicat la pornire pompa este capabila sa reporneasca fara probleme dupa o perioada lunga de nefunctionare, evitandu-se probleme de blocare.

Centrala termica CARES PREMIUM 24 EU 24 KW functioneaza intr-un mod SUPER SILENTIOS, fara zgomot indiferent de conditiile de operare.

Functia AUTO permite optimizarea randamentului centralei termice, mentinand in acelasi timp o temperatura optima in emitator si un confort maxim pentru utilizator, aceasta functie fiind garantia unei temperaturi ideale in locuinta, oferind si economii de energie.

Date tehnice centrala termica CARES PREMIUM 24 EU 24 KW

- Putere nominala max/min ( incalzire centrala ) : 23.5/5.5 kw;

- Putere nominala max/min ( ACM ): 23.5/5.5 kw;

- Putere termica utila max/min ( 80?C/60?C ): 23.0/5.3 kw;

- Putere termica utila max/min ( 50?C/30?C ): 24.4/5.9 kw;

- Stele de eficienta ( dir. 92/42EFC ): 5 stele;

- Eficienta la putere nominala ( 60/80?C ): 97.5%;

- Eficienta la puterea nominala ( 30/50?C ): 103.9%;

- Presiunea maxima de incalzire: 3 bar;

- Capacitate vas de expansiune: 8 litri;

- Temperatura max/min pe circuitul de incalzire ( regim de inalta temperatura ): 82/35?C;

- Temperatura max/min pe circuitul de incalzire ( regim de temperatura scazuta ): 45/25?C;

- Temperatura max/min A.C.M: 60/36?C;

- Debit A.C.M. (T=25C) : 13.1 l/min;

- Debit A.C.M. (T=35C) : 9.4 l/min;

- Debit specific(primele 10 cu T=30C) : 10.5 l/min.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura