Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1584)

Termoizolatie Rolljet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Termoizolatie Rolljet

Placa Rolljet este acoperita cu o folie consolidata cu o plasa speciala de ancorare, necesara pentru fixarea corecta a tevii de incalzire cu ajutorul clipsurilor. Tensionarile tevii, care se schimba suplimentar in timpul umplerii cu apa inainte de proba de etanseitate, provoaca realmente forte considerabile care, in cazul lipsei plasei (retelei) de ancorare, smulg din suportul de polistiren sau poliuretan clipsurile de fixare a tevii.

O facilitare suplimentara pentru executanti este grila vizibila pe folie, care ajuta mentinerea distantelor corespunzatoare intre tevi.

ROLLJET este izolatia de baza a sistemului Purmo care da rezultate excelente in cladiri de locuit, de birouri si servicii publice. Placile din polistiren expandat crestate corespunzator si acoperite cu un strat de polietilena garanteaza o fixare corecta a tevii .

Caracteristici:

Rezista la sarcini pana la 5000 kg/m

Are proprietati izolante foarte bune un strat cu grosime de 74mm izoleaza termic suficient pardoseala pe sol (coeficientul de conductibilitate termica este de 0,025 W/(m*K

Este rezistenta la actiunea solventilor

Lipita de jos cu spuma moale de poliuretan amelioreaza considerabil izolatia fonica si face ca placile din poliuretan sa adere perfect la suport.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura