Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 14 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1579)

Teava cupru colac moale 22x1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

435 lei Lei
Brand
THERMOGREEN
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Teava cupru colac moale 22x1

Tevile de cupru sunt produse in conformitate cu normele EN 1057 pentru tolerante dimensionale si caracteristici mecanice. Ca si componenta chimica, teava de cupru este un produs de maxima puritate cu un continut de cupru de cel putin 99,97% fara a utiliza cupru reciclat. Este controlata cu cele mai sofisticate si performante dispozitive, ca urmare este exclusa aparitia defectelor, fisurilor capilare care ar afecta sistemul pe durata si dupa instalarea tevilor.

Tratamentul special asigura o mare rezistenta la coroziune si ca urmare garanteaza ca apa isi mentine calitatea sa potabila.

Este cunoscut faptul ca coroziunea cuprului este cauzata de carbonul rezidual ce se afla pe suprafata interna a tevilor. Conform normelor EN 1057 nivelul de carbon nu poate sa depaseasca valoarea de 0,20 mg/dm3 (valoare care, testata recent in laborator, a fost denumita nivel critic ridicat). Nivelul maxim al carbonului ce se gaseste in teava de cupru este inferior valorii de 0,05 mg/dm2, de fapt de patru ori mai mic decat nivelul cerut de norme.

Acest rezultat extraordinar se datoreaza procesului prin care nu se elimina carbonul rezidual din interiorul tevilor, dupa ce ele au fost produse, ci se evita formarea carbonului inainte si pe parcursul fazei de productie. Ca urmare, de la inceputuri tevile de cupru sunt la fel de pure cum este apa pe care o consumam!

10 argumente pentru alegerea si folosirea tevii de cupru:

- multilateral se pot utiliza in instalatii de incalzire, sanitare, frigorifice, de aer conditionat

- ecologic si sanatos - sunt facute din minereu pur de 99,97 %, cuprul nu permite proliferarea bacteriilor

- performant - rezista la coroziune, la presiuni mari, la socuri de temperatura, la foc deschis

- proprietati mecanice - sunt usor de indoit, de faltuit, de largit

- proprietati chimice sunt antibacteriale, au protectie UV, nu admit difuzia oxigenului, nu intra in reactie cu materii organice

Specificatii tehnice:

Diametru exterior : 22 mm

Grosime perete : 1 mm

Lingime colac 25 m

Presiune maxima de lucru : 54 bar

Greutate : 0.590 kg/m

Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura