Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1598)

Teava cupru colac izolata 15x1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

265 lei Lei
Brand
THERMOGREEN
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Teava cupru colac izolata 15x1 marcata

Teava de cupru colac izolata produsa de Halcor este destinata instalatiilor de alimentare cu apa, dar este optima si pentru cele termice. In afara de aceste sisteme, tevile de cupru mai pot avea si alte utilizari, astfel ca pot sa apara si in instalatii de refrigerare sau de aer conditionat. Deasupra stratului de polietilena se adauga un strat protector, care imbraca izolatia.

Aceste doua straturi alcatuiesc o bariera foarte rezistenta la pierderile de caldura, reducand cu 20% scaparile de energie. In acelasi timp, impiedica aparitia condensului in cazul instalatilor cu apa foarte rece. Mai mult, izolatia da un aspect placut si astfel instalatia este si estetica. Cuprul si izolatia care alcatuiesc teava cupru colac fac totul pentru ca acest tip de teava sa fie perfecta si pentru instalatiile ingropate in pardoseala sau pereti.

Teava cuprul colac izolata este fabricata din cupru cu continut minim de 99,9% si este conforma cu toate stadardele europene pentru tolerante dimensionale, respectiv caracteristici mecanice. Drept urmare, este exclusa aparitia defectelor sau a fisurilor capilare, iar produsul este prietenos cu mediul. Cuprul este un material foarte utilizat in industria de constructii, deoarece este trainic si durabil. Teava de cupru colac izolata are garantata rezistenta la coroziune timp de 50 de ani! Aceste tevi nu trec prin procesul de imbatranire, iar proprietatile lor nu se schimba in timp din cauza utilizarii. Fata de alte materiale folosite in instalatiile de incalzire, vorbim aici de otel, Pexal sau PPR, cuprul are cateva avantaje semnificative. Are multiple proprietati superioare acestora, printre care conductivitatea termica remarcabila. Instalatia este lipsita de tensiuni mecanice, iar coeficientul de dilatatie este mult mai mic fata de cel al rivalelor. Tevile de cupru cu izolatie se impaca foarte bine cu temperaturile ridicate, chiar daca schimbarea este brusca si sunt foarte rezistente la difuzia oxigenului. Instalarea tevilor de cupru este simpla, rapida si rentabila! Poate fi expediata in tara oriunde prin curier rapid si este preferata de o mare parte a instalatorilor din Romania.

Lungime colac: 50 m

Greutate: 0.391 kg/ml

Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura