Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1598)

Teava cupru bara 15x0.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

139 lei Lei
Brand
THERMOGREEN
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Teava din cupru Halcor ThermoGreen 15x0,7 este destinata atat instalatiilor termice cat si instalatiilor sanitare fiind produsa in conformitate cu normele EN 1057 pentru tolerante dimensionale si caracteristici mecanice. Ca si componenta chimica, teava de cupru este un produs de maxima puritate cu un continut cupru de cel putin 99,97% fara a utiliza cupru reciclat. Este controlata cu cele mai sofisticate si performante dispozitive, ca urmare este exclusa aparitia defectelor, fisurilor capilare care ar afecta sistemul pe durata si dupa instalarea tevilor.

Popularitatea cuprului se bazeaza pe combinarea unica a proprietatilor sale. Sirul acestora are in frunte proprietatea deosebita de a reactiona la efectele termice extreme: nu exista probleme, efecte secundare sau diminuari ulterioare ale calitatii. De asemenea, este importanta rezistenta cuprului la coroziune si la presiunea ridicata a apei. Nu este inflamabil, isi mentine forma si rezistenta si la temperaturile ridicate ale mediului; astfel, se bucura de o durata de viata indelungata. In ansamblu, lista lunga a proprietatilor favorabile ale cuprului va ofera o serie de avantaje insemnate. Folosirea cuprului confera sentimentul de siguranta.

Etanseaza complet

Cuprul asigura o protectie excelenta: in retelele de alimentare cu apa pentru consum menajer nu patrund substante poluante. Nimic nu poate sa treaca prin teava din cupru. Elementele daunatoare -lichide, bacterii, oxigen, raze ultraviolete- nu trec prin cupru. Deasemenea, cuprul nu leaga materii organice, astfel acestea nu pot sa atace conductele de cupru

SPECIFICATII TEHNICE

Diametru 15 mm

Lungime 3 m

Grosime 0.7 mm

Greutate 0.280 kg/ml

Presiune maxima de lucru 59 bar

Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura