Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1598)

Radiator aluminiu TAL 2000 x 3 elementi, 1227 W, Ferroli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

897 lei Lei
Brand
FERROLI
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Radiator din aluminiu, TAL 2000 x 3 elementi, 1227 W, inaltime intre axe 2000 mm., inaltime radiator 2043 mm.; Ferroli

Radiatoarele din aluminiu Ferroli model TAL, ofera solutia ideala pentru incalzirea locuintei dumneavoastra fiind foarte usoare, deci usor de manipulat si de montat. Sistemul de asamblare pe baza de elementi niplati, le face flexibile in vederea obtinerii diferitelor puteri termice necesare, iar in cazul in care este necesara suplimentarea sau inlocuirea de elementi, acestia se pot nipla usor.

Radiatoarele din aluminiu FERROLI TAL se incalzesc rapid, si raspund prompt la cererea de incalzire, functionand eficient in sistemele de incalzire cu centrale termice murale pe gaz.

Rezistenta buna la coroziune permite montarea si in sisteme de incalzire centralizate cu dar in acest caz trebuie realizata dezaerisirea mai frecventa decat in instalatiile de incalzire de apartament.

u Radiatoare din aluminiu FERROLI TAL sunt de tip coloana si se livreaza in corpuri de 2 sau 3 elementi, avand inaltimea cuprinsa intre 1000 mm si 2200 mm si se monteaza in incaperi de locuit si pe holuri, pe peretii fara ferestre. Datorita designului placut si elegant, acestea se potrivesc cu usurinta in orice incapere.

Radiatoare din aluminiu FERROLI TAL, au o putere termica nominala sporita si sunt turnate sub presiune dintr-un aliaj special de aluminiu. Aceste radiatoare din aluminiu au fost proiectate in asa fel incat sa se imbunatateasca emisia termica convectiva prin marirea aripioarelor convectoare care se afla in legatura directa cu suprafetele in contact cu agentul termic.

Aliajul de aluminiu special, cu o inertie termica scazuta, reduce timpul necesar instalatiei de incalzire pentru a atinge performantele optime, oferind o rezistenta ridicata la coroziune si avand o greutate foarte mica, ceea ce faciliteaza montajul.

Rezistenta sporita la coroziune face ca durata de viata a radiatoarelor TAL sa fie virtual nelimitata. Fiecare radiator este vopsit in culoare standard alb RAL 9010, prin anaforeza cu pulberi epoxidice polimerizate in cuptor la temperatura de 200C.

Radiatoare din aluminiu FERROLI TAL sunt supuse in fabrica la doua probe hidropneumatice de presiune, intai fiecare element in parte si dupa aceea tot blocul asamblat. Radiatoare din aluminiu FERROLI TAL sunt supuse de asemenea unui control meticulos al grosimii si a celorlalte dimensiuni.

Racordurile sunt de 1, permitand legarea directa a robinetelor atat in sistemele clasice, cat si in cele monotub, eliminand necesitatea reductiilor si diminuand timpul necesar montajului.

Dimensiunile mai mici (posibile datorita performantelor termice imbunatatite) si linia sobra si eleganta confera radiatoarelor TAL caracteristici de aspect si design care le permit sa se integreze perfect in orice stil de amenajare a interiorului.

Presiune maxima de lucru este de 6 bari.

Viteza recomandata pentru agentul termic este de 0,6 m/s.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura