Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
8 pareri
Produse (1389)

Centrala termica Ariston Alteas One 35 kw

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5724 lei
Brand
ARISTON
Pe stoc
Da
Descriere
Noua centrala termica Alteas One Net 35 EU 35 KW este o centrala termica murala in condensare, cu functionare pe gaz, dispune de tehnologia ONE de condensare, avand un schimbator de caldura nou si pantentat XtraTech, fiind protectat pentru a garanta fiabilitate si are o putere termica utila de 30 kW.

Centrala Alteas One Net este destinata pentru incalzirea locuintelor si prepararea de apa calda menajera in regim instant, avand un raport de modulare de 1:10 si o pompa complet modulanta, astfel consumul de energie este foarte mic, iar eficienta sezoniera de pana la 94%. Prezentare generala centrala termica Alteas One Net 35 EU 35 KW

Datorita noului design, centrala termica Alteas One Net se potriveste in orice situatie, oferind o nota de hi-tech spatiului in care este instalata, iar datorita componentelor interne reconfigurate design-ul este unul compact. Liniile inovative, materialele noi si o interfata cu o logica tehnica avansata, pentru o experienta confortabila in utilizare.

Noua centrala dispune de o interfata cu ecran tactil de inalta rezolutie, ecranul LCD avand un meniu intuitiv din care puteti seta cu usurinta temperatura dorita si activarea functiilor, de asemenea se pot gestiona diferite zone de incalzire. Alteas One Net este pregatita pentru functia Ariston Net, avand modulul wi-fi inclus in placa electronica a centralei, astfel puteti controla centrala direct din aplicatia de pe smartphone, tableta sau pc, indiferent de locul in care va aflati. Pe langa gateway wi-fi ce este integrat, Alteas One se livreaza impreuna cu termostatul de ambient Ariston Cube, prin care puteti gestiona temperatura camerei.

Hi-Tech Look

Display touch screen

Panou frontal Alteas One fabricat din sticla calita ce prezinta numeroase avantaje:

extra robust ( precum ferestrele pentru autovechicule )

rezistent la temperaturi ridicate ( cum ar fi usile cuptorului )

Scratch proof

Usor de curatat

Schimbator de caldura otel-inox nou, patentat Ariston - XtraTech

Noul schimbator de calruda patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One, fiind construit pentru a garanta performanta pe intreaga durata de viata. Acest schimbator de caldura realizat din materiale rezistente, componentele principale sunt dezvoltate pentru conditii extreme de lucru si este proiectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a debitului de agent termic.

Avantajele schimbatorului de caldura Ariston XtraTech

Solutie exclusiva branduita si patentata Ariston

Fiabilitate imbunatatita: sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%, astfel sunt reduse problemele obstructive si scaderea pierderilor de sarcina.

Fiabilitatea, intretinerea si durata de viata sunt aliniate la solutia actuala

Aplicatii sporite: pierderi de saricina mai mici ceea ce duce la asigurarea unui debit marit in instalatii ; Usurinta in instalare.

Eficienta maxima

Centrala termica Alteas One Net prin noua tehnologie a condensarii si accesoriile de termoreglare ridica eficienta si performantele pentru a se incadra in Clasa Energetica A+. Inovativul Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza performante constante pe toata durata de viata a centralei si ofera un control si o siguranta sporita.

Avantajele tehnologiei Ignition System

Operarea sigura si usoara a cazanului cu intretinere redusa

Component sigur in caz de eroare in timpul instalarii setarii gazului ( LPG / NG )

O singura centrala pentru GN si GPL configurabil cu un parametru fara modificari tehnice

Un sistem inteligent auto-adaptabil la diferite situatii, sporind robustetea si optimizarea ( creste durata de viata a arzatorului

O monitorizare continua a arderii pentru a detecta prompt situatii anormale /
Trimite mesaj
Din Gura in Gura