Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1598)

Radiator otel Kermi FK 22X600X2000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1019 lei Lei
Brand
KERMI
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Radiatoarele din otel Kermi au un randament termic superior (70% din caldura radiata e distribuita spre interiorul camerei, iar restul de 30% spre perete) iar din fabricatie sunt compatibile cu orice tip de combustibil utilizat pentru instalatia de incalzire. La multe modele exista posibilitatea racordarii la sistemele electrice de incalzire.

Radiatoarele din otel Kermi garanteaza prin semnul RAL caracteristici globale de calitate, care depasesc cu mult normele, de exemplu definirea exacta a calitatii materialului.

Este de asemenea supravegheata permanent, la fel ca intreg procesul de productie si indeplinirea normelor privind cedarea de caldura.

Sudarea exacta, verificarea etanseitatii mult peste presiunea de utilizare, aplicarea grundului de prima calitate si lacuirea stralucitoare sunt alte caracteristici RAL, care asigura aspectul deosebit si siguranta in functionare.

Principiul THERM X2 al alimentarii e genial rezultatul este unic. Aceasta se vede clar in comportarea dinamica a incalzirii si in timpul evident scurtat de reactie a placii frontale.

Timpii de incalzire scurtati, puterea de radiatie crescuta si pierderile de caldura scazute, precum si circuitul apei mai lung, fac posibil ca Therm X2 sa atinga un grad ridicat de eficienta energetica, care in domeniul radiatoarelor compacte nu este atins. In utilizarea obisnuita, placa posterioara abia este incalzita.

Datorita caldurii scazute cedate spre perete, aceasta fata preia functia de panou termoreflectorizant.

Specificatii :

Garantie: 10 ani

Culoare: Alb ( RAL )

Temp. Max de lucru: 110*C

Pres. Max de lucru: 10 bar

Profil: K22

Racorduri filet int: 4x1/2

Inaltime totala mm- 600

Grosime totala mm- 102

Putere termica (90/70 - 20 grC)

4185 W

Putere termica (70/55 - 20 grC)

2676 W

Putere termica (55/45 - 20 grC)

1706 W
Trimite mesaj
Din Gura in Gura