Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1584)

Teava PEX-AL HKS 63x4,5x5 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

495 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Teava PEX-AL HKS 63x4,5x5 m

Dimensiune: 63x4,5x5 m

TEVILE PEXAL sistemul de conducte multistrat Pexal este un sistem inovator care este recomandat atat pentru realizarea de retele interne de distributie a apei calde si reci, cat si pentru circuitele de incalzire si incalzirea prin pardoseala. Tubul Pexal a fost studiat si creat pentru a permite un montaj usor si o crestere a functionalitatii instalatiilor. Pexal-ul este o teava, produsa cu o tehnologie speciala, care are avantajul de a imbina caracteristicile plasticului cu cele ale metalului ductil. Materialul plastic folosit pentru stratul intern si pentru stratul extern este polietilena reticulata (Pexal), stratul intermediar metalic fiind realizat din aluminiu.

Fluidul intra in contact in interiorul tubului cu stratul intern de Pexal (acest lucru asigurand avantaje din punct de vedere al igienei si al rezistentei la coroziune si de asemenea, o suprafata lipsita de rugozitati). Stratul de aluminiu este format in jurul stratului intern de Pexal, fiind sudat in lungime. Acest strat metalic ofera avantajul modelarii tubului cu foarte mare usurinta, acesta avand capacitatea de a-si mentine forma data, eliminandu-se astfel si folosirea unor fitinguri intermediare.

Rezistenta la abraziune, depuneri si coroziune - Stratul interior de Pexal-ul nu poate fi atacat de coroziune, din acest motiv suprafata nu se corodeaza si deci nu se desprind particule de rugina, portiuni de calcar sau resturi provenite din coroziuni galvanice. Pexal-ul este extrem de rezistent la abraziune. Aceasta proprietate este foarte importanta in special in coturi, unde se amplifica actiunea abraziva a impuritatilor prezente in apa, mai ales cand viteza acesteia este foarte mare.

Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura